Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Justin Timberlake – “Supplies”

Justin Timberlake is terug en brengt na “Filthy”, een tweede single voor zijn opkomend album Man Of The Woods uit. Hij is misschien wel één van de populairste zangers op de planeet en is ook af en toe als acteur aan het werk, maar het was al van 2013 geleden dat we van hem muzikaal iets te horen kregen. “Supplies” is het tweede liedje dat we van JT cadeau krijgen en zoals we weten ligt cadeautjes weigeren nogal gevoelig in de maatschappij. Toch gaan we vandaag (zoals altijd) onze eerlijke mening geven en die is soms harder dan we willen.

“Supplies” is het tweede liedje dat JT dit jaar uitbrengt na het door de media verscheurde “Filthy”. Het eerste nummer vonden we al niet zo fantastisch, maar wist wel te groeien. Dat JT durft te experimenteren, weten we als we naar zijn discography kijken, maar de nieuwe nummers zijn een beetje te veel van het goede. Dat Justin Timberlake met de tijd wilt meegaan, snappen we volledig, maar dat hij Kendrick Lamar en andere hiphoppers probeert na te apen snappen we niet. Zowel zijn stem als zijn imago passen helemaal niet bij de muziek. “Supplies” haalt het niveau van een “Humble.” of “Wild Thoughts”, dat we ook menen te herkennen aan de gitaarstukken, jammer genoeg niet en klinkt zelfs een beetje ‘passé’. Het is niet het slechtste nummer aller tijden, maar middelmaat zijn we van zo een artiest als Justin Timberlake niet gewoon.

Toch willen we niet uitsluiten dat Man Of The Woods ons kan verrassen, net zoals FutureSex/LoveSounds dat in 2008 wist te doen. We geven Justin Timberlake binnenkort nog eens de kans zichzelf te bewijzen. Misschien geldt hier wel ‘Derde keer, goede keer!’

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Justin Timberlake - “Selfish”

Hoe zou het tegenwoordig nog met Justin Timberlake gaan? De storm van controverse die gepaard ging met de onthullingen in de memoires…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single *NSYNC - "Better Place"

*NSYNC is terug van weggeweest! De boysband, bestaande uit Chris Kirkpatrick, JC Chasez, Joey Fatone, Lance Bass en vooral Justin Timberlake, heeft…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Timbaland, Nelly Furtado & Justin Timberlake - "Keep Going Up"

Zijn we terug in het jaar 2006 of was het nu 2007? Want dat is het eerste dat we dachten toen we…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.