Nieuwe singles

Nieuwe single Mouse on Mars – “Dimensional People Part III” ft. Justin Vernon

“Dimensional people part III”, een hele mond vol, is de nieuwste single van het Duitse duo Mouse On Mars. Onlangs kondigde de band aan dat op 13 april hun nieuwste album verschijnt. Daarop krijgen we onder andere features van de Dessner broers, die we kennen van The National, en van Zach Condon, oprichter Beirut. Vandaag kregen we een eerste single van Dimensional People te horen. Niemand minder dan Justin Vernon, alias Bon Iver, kreeg hierin de hoofdrol.

Mouse On Mars is een band met muziek die alle kanten op gaat. De ene keer maken ze funk, de andere keer donkere electronica. Deze keer is het een mengeling van electronica en jazz geworden. Justin Vernon zijn zangstijl ligt in dezelfde lijn als zijn laatste Bon Iver album, 22 A Million. Stemvervormingen en autotune staan hierbij centraal. Op de achtergrond ligt er een tapijt van electronica en blazersamples die hun weg zoeken doorheen het nummer. Met “Dimensional People Part III” laat Mouse on Mars zien dat ze van alle markten thuis zijn en dat ze na elf albums nog niet zijn uit geëxperimenteerd.

Op 13 april 2018 komt Dimensional People uit.

Facebook / Website

17 januari 2018

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief