Nieuwe singles

Nieuwe single Mouse on Mars – “Dimensional People Part III” ft. Justin Vernon

“Dimensional people part III”, een hele mond vol, is de nieuwste single van het Duitse duo Mouse On Mars. Onlangs kondigde de band aan dat op 13 april hun nieuwste album verschijnt. Daarop krijgen we onder andere features van de Dessner broers, die we kennen van The National, en van Zach Condon, oprichter Beirut. Vandaag kregen we een eerste single van Dimensional People te horen. Niemand minder dan Justin Vernon, alias Bon Iver, kreeg hierin de hoofdrol.

Mouse On Mars is een band met muziek die alle kanten op gaat. De ene keer maken ze funk, de andere keer donkere electronica. Deze keer is het een mengeling van electronica en jazz geworden. Justin Vernon zijn zangstijl ligt in dezelfde lijn als zijn laatste Bon Iver album, 22 A Million. Stemvervormingen en autotune staan hierbij centraal. Op de achtergrond ligt er een tapijt van electronica en blazersamples die hun weg zoeken doorheen het nummer. Met “Dimensional People Part III” laat Mouse on Mars zien dat ze van alle markten thuis zijn en dat ze na elf albums nog niet zijn uit geëxperimenteerd.

Op 13 april 2018 komt Dimensional People uit.

Facebook / Website

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Van Morrison - Latest Record Project Volume 1 (★★): Te lang op bezoek bij een verzuurde nonkel

De Noord-Ierse zanger/muzikant Van Morrison (75 lentes jong) draait al een tijdje mee in de muziekindustrie. Zijn carrière begon midden jaren zestig…
AlbumsRecensies

Will Graefe - Marine Life (★★★★): Navigeren in een zee van liefdesverdriet

De uit Brooklyn afkomstige Will Graefe kennen we als gitarist van onder andere de alternatieve country/folkgroep Okkervil River en de indieband Landlady,…
AlbumsRecensies

Julia Stone - Sixty Summers (★★★½): Wazige liefde, besprenkeld met glitter

Julia Stone. Onlosmakelijk verbonden met muzikale partner in crime Angus, fulltime indiefolkhartjesverwarmster en in bijberoep nog eens de Australische spin-off van Aphrodite….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.