Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello & Lil Peep – “Spotlight”

Op 15 november kregen we het tragische nieuws binnen dat de 21 jarige Lil Peep het leven liet aan een overdosis aan drugs. De carrière van de emo hiphopper kwam snel op gang dankzij nummers zoals “Awful Things”, “The Brightside” en “benz truck”. Lil Peep was niet alleen een gevierde en getalenteerde rapper, maar ook een mode-icoon voor velen. Vandaag krijgen we het nummer dat hij enkele maanden voor zijn dood samen opnam met de populaire dj Marshmello en dat er komt na de vraag van de familie van Lil Peep.

“Spotlight” is een nummer dat zo goed als naadloos aansluit bij het repertoire van Lil Peep. De hand van Marshmello is desondanks duidelijk hoorbaar wat te danken is aan de toegankelijkere sound. De lyrics zijn zoals we van Lil Peep gewoon waren en die zijn nooit echt vrolijk geweest zoals gebruikelijk in het genre emo rap. Een mooi muzikaal eerbetoon is het zeker en vast en misschien komt hem de grootste eer toe die een muzikant kan scoren, namelijk op één staan in de hitlijsten.

Facebook

1619 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello - "Before U"

Je hebt mensen die hun band vernoemen naar een bekend historisch evenement, je hebt er die gewoon hun echte naam gebruiken als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Avril Lavigne - "Bite Me"

Poppunk is sinds dit jaar terug aan een opmars bezig, en daar mag één specifieke vrouw natuurlijk niet bij ontbreken. 2021 werd…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello - "Chasing Stars" (feat. Alesso & James Bay)

Zelfs met een witte cilinder op zijn hoofd, lijkt Marshmello niet echt van de anonimiteit te kunnen genieten. Hoewel de man daar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.