Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jorja Smith & Stormzy – “Let Me Down”

Adele, Sam Smith, Florence & The Machine, James Bay en Ellie Goulding hebben één ding gemeenschappelijk. Zij wonnen de afgelopen jaren allemaal de Britse Critics’ Choice Awards. In 2018 won voor het eerst sinds Emeli Sandé in 2012 weer een vrouw deze prestigieuze titel namelijk wonderkind Jorja Smith. Bij het grote publiek is ze bekend door haar samenwerking met Drake, maar sinds haar debuut in 2016 kunnen we niet meer genoeg krijgen van haar soulvolle jazzy hiphop. Jorja Smith heeft voor haar nieuwe single met grime-superster Stormzy een sterke man aan haar zijde, die grote fan van haar is.

“Let Me Down” werd reeds in 2016 door Jorja en Stormzy geschreven, maar komt pas twee jaar later uit. Het liedje, waarin de piano primeert, toont een nieuwe kant van Jorja. Ze zingt tonen die we nog nooit van haar gehoord hebben en weet ons hiermee diep te raken. Ook Stormzy toont nog eens zijn rustige kant en ook dat weet ons te bekoren. Het nummer weet door zijn puurheid te overtuigen en toont van beide artiesten kanten die we nog niet gezien hebben. Dat zowel Jorja als Stormzy zo veel emotie in het liedje brengen, hadden we niet verwacht. We zijn daarom nog benieuwder naar wat beide artiesten voor ons dit jaar nog in petto hebben.

1579 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Stormzy - "Mel Made Me Do It"

Er zijn weinig Britse artiesten die door de jeugd in eigen land zo hard op handen wordt gedragen als Stormzy. De man…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 2 (★★): Dertien in een dozijn

We willen niet denigrerend doen over je sociale capaciteiten, maar in vergelijking met het adressenboekje van Calvin Harris, zal zowat iedereen het…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 3): Het rijk der tieneridolen

Op de derde dag van Rock Werchter stonden pop en elektronische muziek centraal. Met headliners Imagine Dragons en Twenty One Pilots had…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.