Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Car Seat Headrest – “Nervous Young Inhumans”

Vorige week maakte Car Seat Headrest bekend dat ze hun album Twin Fantasy opnieuw onder handen hebben genomen. De band nam het album volledig opnieuw op en het resultaat zullen ze op 16 februari uitbrengen bij Matador Records. Volgens frontman Will Toledo was het album dat hij in 2011 op bandcamp zwierde eigenlijk nog niet afgewerkt en heeft hij pas vorig jaar besloten hoe hij het album definitief vorm wou geven.

Als voorsmaakje is vandaag een video van de nieuwe single “Nervous Young Inhumans” verschenen, een minder rauwe versie van het gelijknamige nummer dat eerder op Twin Fantasy stond. Will Toledo regisseerde de video zelf. Vorige maand bracht de band al “Beach Life in Death” uit, eveneens een herwerkte versie van een nummer uit het bewuste album.

Car Seat Headrest op 25 mei naar de Ancienne Belgique. Ze zullen op het podium versterking krijgen van leden uit de band Naked Giants. Info & Tickets

Facebook / Twitter

9 januari 2018

About Author

Jan Sucaet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief