Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Videopremière Dream Wife – “Hey Heartbreaker”

Dream Wife is een Brits-Ijslands trio bestaande uit Rakel Mjöll, Alice Go en Bella Podpadec. Ze leerden elkaar kennen op de Brighton University in het Verenigd Koninkrijk. In hun driejarig bestaan mochten ze al het voorprogramma verzorgen van The Kills in de VS en speelden ze shows op SXWS en Roskilde. Voor het punk drietal op 26 januari hun eerste plaat uitbrengt, krijgen we nog een nieuwe song te horen die “Hey Heartbreaker” noemt.

Het nummer “Hey Heartbreaker” ligt in de lijn van hun vorige single ontkoppelingen en heeft heel wat weg van The White Stripes. Weeral krijgen we een extreem strakke baslijn van Bella. Het nummer heeft daarnaast ook een extreem toffe videoclip meegekregen. Mooie animaties met een strakke gitaarlijn, die combinatie is duidelijk goud waard. Ze zijn op een goede weg en het blijft afwachten tot 26 januari wanneer we de rest van de plaat te horen krijgen.

Op 8 maart speelt het trio een gratis show in Café Café in Hasselt en op 18 maart verzorgen ze het voorprogramma van Palace Winter in de Ancienne Belgique.

Facebook / Twitter / Instagram / YouTube / Website

5 januari 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief