Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single TheColorGrey – “You Got To Show Me”

Het jaar is nog maar net begonnen of we krijgen al een eerste nieuwe nummer van de Antwerpenaar TheColorGrey. 2017 was zijn doorbraakjaar en kregen we een eerste plaat en in november een EP. Zijn nummer “On & On” groeide uit tot een echte radiohit met als gevolg dat de rapper op Pukkelpop en het waalse Les Ardentes mocht spelen. Het nieuwe nummer “You Got To Show Me” is de eerste ontkoppeling van een nieuw project van TheColorGey dat al snel zou moeten volgen.

Wat meteen opvalt is dat “You Got To Show Me” nog een tikkeltje verfrissender klinkt dan zijn vorige nummers en heel wat weg heeft van de muziek die de Canadese wereldster The Weeknd maakt. Je zou bij het het beluisteren bijna vergeten dat de 23 jaar jonge hiphoper een landgenoot van ons is. “You Got To Show Me” is dus met andere woorden weer een schot in de roos en doet ons al rijkhalzend uitkijken naar meer.

Facebook / Twitter / Instagram / YouTube / Website

5 januari 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief