Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Caballero & JeanJass – “CHEF”

Caballero & JeanJass zijn in Vlaanderen nog niet zo gekend, maar in Brussel en in Wallonië zijn ze al bijna even populair als hun goede vriend en landgenoot Roméo Elvis. Het duo uit Brussel en Charleroi maakt al even samen muziek en spelen dan ook de meeste van hun shows samen. Zo stonden ze vorige zomer onder anderen op Dour, Les Ardentes en Couleur Café. Verleden jaar brachten de twee het gevierde album Double Hélice 2 uit en daarvan lijkt nu al een opvolger op komst te zijn. Hun nieuwste nummer “CHEF” krijgen we nu al als klein voorsmaakje.

“CHEF” is weer eens typisch Caballero & JeanJass-nummer. Scherpe lyrics en straffe beats kenmerken het duo en zorgden het afgelopen jaar voor een alsmaar groter worden fanbase die stilaan ook in Frankrijk zijn vruchten begint af te werpen. Het nummer heeft een zeer hoog meebrul gehalte en weet daardoor te blijven hangen in onze hoofden. “CHEF” is met anderen woorden weer een strak nummer waarmee ze hun verdere opmars verder op gang houden.

Facebook / Twitter / YouTube

3 januari 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief