Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Alt-J – “Hares On The Mountain”

Op 22 december komt de nieuwste film van de Amerikaanse regisseur David Ayer genaamd Bright op Netflix. In de film is de hoofdrol weggelegd voor de Will Smith. Op de soundtrack zijn de hoofdrollen onder andere weggelegd voor Bastille, Rag’N’Bone Man en Alt-J. Die laatste hebben met het nummer “Hares on the Mountain” voor het eerst, sinds het uitbrengen van hun derde plaat Relaxer, opnieuw van zich laten horen.

Het nummer heeft repetitieve opbouw waardoor je als het ware in een trance lijkt te gaan. Deze trance is merendeels te danken aan de typisch Alt-J vocalen die je hypnotiseren. De onderliggende elektronica heeft een dreigende ondertoon. Hierdoor krijg je het gevoel dat je wordt bekeken langs achter door een onbekende schim. Met deze song geeft Alt-J een perfect soundtrack bij een sciencefiction film als deze. Hopelijk is de film even goed als de muziek.

Facebook / Twitter / instagram

15 december 2017

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief