Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Molly – “Loud”

De toekomst ziet er vrouwelijk en Scandinavisch uit, nadat we Sigrid in onze armen hebben gesloten is het nu misschien tijd voor de 18jarige Molly. Zij is het nieuwe opkomende talent uit de Finse muziekwereld. Molly is een proactieve singer-songwriter die werkt met catchy melodieën. Haar debuutsingle “At Night” werd 200 000 keer beluisterd op Spotify en vandaag komt haar tweede single “Loud” uit.

Ook deze heeft een catchy melodie. Muzikaal is het niet heel vernieuwend en de betekenis is ook direct heel duidelijk. Maar het slaat wel aan. Als songwriter heeft ze alvast geen schrik om zich bloot te geven. Zo zingt ze ‘baby take my clothes off/ Come on make me feel’. Ze doet je denken aan een ruwere versie van Lana Del Ray.

Instagram

4 december 2017

About Author

Katrien De Geyter


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter