Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Georgi Kay – “Guilty Pleasures”

Georgi Kay ofwel Georgina Kingsley is een Brits-Australische indie pop muzikante. Ze is verliefd op het loopen van elektronische beats, bassen en synths. Haar nieuwste release “Guilty Pleasures” gaat over het hebben van een verboden liefde. Over het voelen van een diepe emotionele connectie met iemand die al vastzit in een relatie. Het niet kapot willen maken van die relatie, waardoor je uiteindelijk een toevlucht zoekt in je dromen waarin al je fantasieën werkelijkheid worden.

Georgi Kay: ‘You’re left with lingering thoughts of curiosity and sadness in the back of your mind, and that ugly, dissatisfied tasted in your mouth. It’s like biting into a juicy apple that’s rotten inside. Like any guilty pleasure. It doesn’t matter where you bite or how tasty the apple looks, the outcome is always the same – it’s rotten all over.’

De single begint mysterieus met een vrij donkere elektronische sound gevuld met synths. Hierna volgen de bassen en wordt “Guilty Pleasures” vol verlangen ingezet. De blazers nemen je hierna mee naar het refrein naarmate het nummer steeds dansbaarder wordt. Het voelt alsof je wordt meegezogen in een soort van duistere trance. Vervolgens eindigt het nummer bijna hypnotiserend met hetzelfde intro als waarmee het begon.

Een erg sterk meeslepend nummer, dat wat ons betreft op repeat mag! Dangerous goed.

Website / Facebook / Instagram / Twitter

Related posts
InstagramLiveRecensies

FLETCHER @ Ancienne Belgique (AB Ballroom): Overtroffen verwachtingen en een podium bezaaid met bh's

De 28-jarige Cari Elise Fletcher zorgde gisteravond voor een onvergetelijke passage in de Ancienne Belgique. Ze kon rekenen op een extatisch publiek,…
LiveRecensies

Tomberlin @ Les Nuits Botanique (Rotonde): Breekbare intimiteit

Vrijdag brengt Sarah Beth Tomberlin haar tweede album i don’t know who needs to hear this… uit. De Amerikaanse twintiger blijft sinds…
AlbumsRecensies

Monsta X - SHAPE OF LOVE (★½): Het wachten niet waard

Het nieuwe mini-album Shape Of Love van Monsta X werd op 26 april de wijde wereld in gezonden. Het gebeurt zelden, maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.