Muzieknieuwtjes

Gestapo Knallmuzik maakt een documentaire

Jawohl. Unze Duitsche vrienden von Gestapo Knallmuzik haben grosses nieuws! In februari komt de documentaire Deutschpop uit, die de levensloop van het beruchte trio schetst aan de hand van nooit eerder vertoonde beelden. Stein, Vinzent en Yannuck voegen daar persoonlijk anekdotes aan toe, met getuigenissen en verhalen uit hun omgeving. We hopen alvast op een pakkende testimonial van Angela Merkel herself.

De première ervan zal vertoond worden in de Charlatan in Gent op 15 februari, met aansluitend een optreden van de legendes zelf. Kaarten daarvoor zijn te koop vanaf 4 december om 10u. Wie er niet bij kan zijn in de Charlatan, kan op 16 februari terecht in Kavka in Antwerpen, de 21ste in Muziekodroom in Hasselt en in maart spelen ze de documentaire de 10de in De Gieterij in Kasterlee en tenslotte kan je naar Deutschpop gaan kijken in Lier in De Moeve op 17 maart.

 

Bekijk hier alvast de veelbelovende trailer, wij gaan er spontaan van tanzen.

30 november 2017

About Author

Julie Heyvaert


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter