Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single run SOFA – Dissin’

Het Brusselse run SOFA brengt in februari 2018 debuutplaat SAY. Als voorsmaakje brengen ze een eerste single “Dissin” in de vorm van een videoclip. De krautrockers van Elefant werden ingeschakeld om dat debuut in goede banen te leiden. Iets wat maar al te duidelijk opvalt tijdens het beluisteren van deze single.

“Dissin” combineert meer invloeden dan onze handen vingers rijk zijn. Als we er drie mogen kiezen, zijn hiphop, noise en minimal de voornaamsten. De vervormde vocalen van Antoine Romeo worden aangesterkt door het gelijktijdig rustgevende als onrustwekkende gitaarspel van Julien Tassin. In combinatie met wat minimalistische achtergrondpercussie, zorgt Dissin’ voor een bevreemdende trip. Bevreemdend, maar o zo smakelijk.

Wie run SOFA live aan het werk wil zien, moet zich 14 december naar Trefpunt in Gent begeven, waar zij in het voorprogramma van Ellen Steegen staan. Tourdata in Charleroi en thuisstad Brussel staan gepland voor februari.

Facebook / Soundcloud

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle WHOMAN – “Daily Aw”

WHOMAN bestaat uit de tweelingen Mira en Ambroos De Schepper (die laatste kent u misschien van Kosmo Sound en Bandler Ching), Lou…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gilla Band – "Sports Day"

Dat Gilla Band (voorheen Girl Band) zich lastig laat vangen in genres, bewezen ze recentelijk nog op het in oktober uitgebrachte Most Normal….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Full Of Hell & Primitive Man – “Rubble Home”

Full Of Hell brengt al meer dan een decennium lang harde grindcore en sludgemetal van een hoog niveau uit. Door meerdere samenwerkingen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.