Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pavlove – “Give Me All You’ve Got”

Met sinds pas vorig jaar hun debuut-EP Because Of You op zak, dit jaar een selectie voor De Nieuwe Lichting 2017, en passages in de Trix, als voorprogramma van Methyl Ethel en op Indies Keeping Secrets in Brussel, staat het Gentse Pavlove op het randje van een doorbraak. Ze staan voor indiepop/indierock met duidelijke psychedelische invloeden en worden naar eigen zeggen beïnvloed door Allah-Las, Tame Impala, Mac DeMarco en al hun helden uit de jaren ’60.

Hun nieuwste worp, de single “Give Me All You’ve Got”, begint met zweverig psychedelisch gitaarwerk gevolgd door de volle, dromerige stem van zangeres Reina Rasti. Diens broer Fabian vergezelt haar iets verder in de song met zijn diepe stem, en geeft zo heel het nummer een classic psych rock vibe mee. Samen met catchy gitaren en de sobere drums vormt het een mooi geheel. En dat geheel is dus de nieuwste single van Pavlove, we kunnen niet wachten op nog meer nieuw werk want “Give Me All You’ve Got” staat alvast op repeat bij ons.

Facebook / YouTube

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BLUAI – "Hate You"

Vlaanderen telt amper all-female bands. Na stevig hersengekraak druipen slechts enkele bands door onze hersenkas: de onlangs herrezen Laïs, Oko Yono en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Two Door Cinema Club - "Wonderful Life"

Of het nu de KluB C op Rock Werchter is, de Ancienne Belgique vult of op enkele opeengestapelde bierbakken staat: gelijk waar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lava La Rue - "Hi-Fidelity" (feat. Biig Piig)

Als er iets zeker is in het leven, dan is dat het feit dat alles eigenlijk leuker wordt wanneer je het doet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.