Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir", Oude Bekenden

Nieuwe single Sun Gods – “Voices”

Uit de assen van Barefoot and the Shoes rijst Sun Gods, met dezelfde bandleden maar stijlgewijs toch een andere richting. Dankzij de animatiekunsten van Robin Goethals stijgt de bijbehorende videoclip van deze getemperde maar warme debuutsingle heerlijk boven zichzelf uit.

Al meteen begroet de honingzoete stem van Brent Buckler ons met zijn verhalende timbre en dat extra druppeltje melancholie, alsof die nooit lang weg is geweest. Initieel voelt de instrumentatie eerder gelukzalig aan, maar samen met de heerlijk harmonieuze zanglijnen en de perfecte passende animatie blijft “Voices” toch omhuld door een wolkje van somberheid, sombere schoonheid. Naar het einde toe zet het nummer uit danst dromerig de nacht in.

Genuanceerd, niet té catchy, licht droevig en zweverig: een nieuw muzikaal landschap ligt aan hun voeten, en wij staan maar al te graag aan de zijlijn te supporteren!

Sun Gods speelt op 14 november in De Kleine Hedonist in Antwerpen, en op 16 november in Trefpunt te Gent.

1 november 2017

About Author

Tijl Van de Casteele


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief