Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lohaus – “Crumble”

Eindelijk, na een lange periode van afwezigheid, zijn de mannen van Lohaus terug met een wondermooie nieuwe single genaamd “Crumble”. Lohaus wist twee jaar geleden heel wat muzikale harten te overtuigen en dat resulteerde al snel in een tour door Europa als voorprogramma van Balthazar. Daarna werd het voor een hele lange periode stil rond de band. Nu, een goeie twee jaar later, zijn ze terug.

Na één enkele luisterbeurt hebben we al meteen door dat de jongens van Lohaus geëvolueerd zijn. Het nummer doet ons op zich wat denken aan de sound van Jungle en dit in combinatie met de zon zorgt ervoor dat we dit lied vandaag op repeat hebben staan. Op vrijdag 27 oktober verschijnt hun debuut EP Prologue. Straffe single mannen!

Facebook

 

 

 

 

 

16 oktober 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief