Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single KOWARI – “Tomorrow”

© Romain Garcin

KOWARI is ontstaan uit een samenwerking voor filmmuziek en dat filmische blijf je ook horen in de muziek. Het duo uit het Luikse bracht in 2022 zijn eerste project Trails uit en speelde daarmee maar liefst vijftig shows in Europa. Nu twee jaar laten is de sound nog iets verder uitgediept en is KOWARI klaar om een nieuwe fase van zijn carrière op gang te trappen. In maart ligt alvast het nieuwe album Memento in de rekken en daar krijgen we vandaag aan de hand van “Tomorrow” een eerste voorbode uit.

KOWARI is niet direct de band die voor hapklaar radiowerk gaat en dan is “Tomorrow” met ruim zes en een halve minuut een toepasselijk statement. Het eerste nummer van het nieuwe hoofdstuk heeft wederom dat melancholische en melodische dat je eigenlijk vrijwel meteen op sleeptouw neemt. De zachte pianostrelingen van Louan Kempnaers geven het nummer behoorlijk wat charme en dan moet violist Damien Chierici nog aan zijn strijkarrangement beginnen. De schoonheid en rust die “Tomorrow” uitstraalt is zo charmant dat de zes minuten letterlijk voorbijvliegen. KOWARI maakt prachtige filmmuziek zonder een film nodig te hebben.

Op woensdag 10 april staat KOWARI in de Ancienne Belgique Club in Brussel.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1986 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Harrison Storm - "Tomorrow"

De Australische singer-songwriter Harrison Storm zit niet stil, en heeft alweer een nieuwe single uit. De indielovers zullen Harrison Storm al kennen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Philemon - "Tomorrow"

Graag presenteren we jullie Philemon, het soloproject van Anton De Boes aka bassist bij Pauwel De Meyer en Coyote Melon. De jongeman…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.