Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Liam Gallagher – “Greedy Soul”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Liam Gallagher – “Greedy Soul”

Liam Gallagher hoeven we al lang niet meer voor te stellen. Een fenomeen binnen de rockscene en een levende legende. De frontman van het ten onder gegane Oasis bleef na de split niet bij de pakken zitten. Na het opdoeken van zijn volgende band Beady Eye vond Liam het tijd om als solo artiest door het leven te gaan. We zien het maar al te graag gebeuren.

Wat Liam Gallagher sterk maakt, is zijn herkenbaarheid en zijn onnavolgbare stemgeluid, die als kers op de taart fungeert. We twijfelden er niet aan, maar met singles als “Wall Of Glass” en “For What Is Worth” is het duidelijk dat hij het musiceren niet verleerd is. Als geen ander brengt hij nummers die recht door zee gaan. De boodschap komt meteen aan, zonder er doekjes om te winden. Nummers die een perfecte reflectie zijn van het karakter van de muzikant.

Met “Greedy Soul”, released Liam zijn volgende single. Een strak nummer met een snedig tempo. Het voldoet eens te meer aan de verwachtingen en zo kunnen wij al niet meer wachten tot het 6 oktober is. Dan lost Liam Gallagher zijn eerste soloplaat, die “As You Were” zal heten. We strelen nog eens zijn ego, want Liam Gallagher blijft één van de meest opvallende en mooiste sterren aan de hemel.

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter vult affiche aan met Liam Gallagher, Ben Howard, Lil Nas X, Iggy Pop en veel meer!

Na een maandje afwezigheid is ook Rock Werchter weer uit zijn winterslaap gekomen, en dat doet het festival meteen met een pak…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
InstagramLiveRecensies

HEAR HEAR! 2022: Een hete ontmoeting

De eerste editie van HEAR HEAR! had ook meteen HOT HOT! kunnen heten, want het was puffen en zweten tot de laatste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.