Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Courtney Barnett & Kurt Vile – “Continental Breakfast”

De samenwerking tussen Courtney Barnett & Kurt Vile behoort nu al tot onze favorieten van dit jaar. Op 13 oktober brengen ze een debuutalbum Lotta Sea Lice uit. Enkele weken terug kregen we daaruit al het fantastische “Over Everything“. Nu leert het duo ons nog een fijn nummertje uit die plaat kennen. “Continental Breakfast” is wat rustiger en is ook meer gericht op een zachte laid-back sfeer. De beelden van familie in het clipje helpen hier zeker bij.

“Continental Breakfast” lijkt ons de ideale soundtrack om mee op te staan. Geen haast, veel rust en een zachte gitaarlijn vergezellen je en maken het onmogelijk om een ochtendhumeur te krijgen. De song neigt hier iets meer naar Kurt Vile zijn muziek, maar door de uitgesproken stem van Barnett er door te mengen, is ook haar stijl nooit ver weg. De dromerige gitaren gaan nooit overstuur, en dat is helemaal niet nodig om te blijven boeien. Verder gaat dit nummer over intercontinentale vriendschap en dat lijkt ons wat we ook wel zouden willen. We zijn heel benieuwd wat dat album gaat geven.

Kurt Vile:  /  /  / 
Courtney Barnett:  /  /  /  / 

26 september 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief