Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Canvas – “Haunt You”

Ondertussen staat het Britse Canvas al bekend om de gevoelige teksten die ze brengen en de perfecte balans tussen clean vocals en rasperige screams. Het lijkt erop dat hun nieuwste album Worry een meesterwerk in de post-hardcorescene zal zijn vol emotie, angst en pijn. Canvas’ eerder werk ging al over het verlies van een dierbare en oud worden.

Hun nieuwste single “Haunt Me” gaat over depressie. Het nummer begint opvallend zacht en neerslachtig, passend dus bij het onderwerp. Tijdens de tweede strofe vergezelt de schreeuwerige zang af en toe de aangename vocals, maar wel nog als achtergrondzang. Het is pas vanaf de derde strofe dat het nummer losbarst in een pandemonium van geluid met melodieuze drums en steeds luider wordende gitaren. De heldere zang van escaleert in rauwe, met emotie doordrenkte screams die zo typisch zijn voor Canvas. De single wordt vergezeld van een mooie clip die mooi zinspeelt op de teksten.

Het nieuwe album van Canvas komt uit op 6 oktober.

Facebook / Twitter / Instagram

22 september 2017

About Author

Cedric Van Esbroeck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief