Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Canvas – “Medicate Me”

Een kleine maand na de eerste single van het album Worry dat 6 oktober verschijnt bij Basick Records, is de Britse Canvas terug met “Medicate Me”. Net als die eerste single, “Hospital Beds”, is “Medicate Me” een heel gevoelige song.

Het album gaat over de angst om oud te worden, vandaar de titel. “Hospital Beds” ging over het verlies van geliefden, en deze tweede single is een soort van opvolger. In “Medicate Me” wordt er gezongen over het verwoestende effect van eenzaam achterblijven in een saaie, dagdagelijkse routine. Schijnbaar moeiteloos schreeuwt zanger Ricky Clarke erop los, zonder ook maar een moment te vergeten om al zijn emotie in zijn stem te leggen. En hoewel de meeste bands uit dit genre hetzelfde soort melodieus gitaarspel en drumwerk gebruiken, slaagt Canvas er toch nog in om boven de rest uit te steken. Door deze meesterlijke song zijn we er alvast van overtuigd dat dit jonge vijftal de post-hardcorescene zal veroveren met hun debuutalbum.

Facebook / Twitter / Instagram 

18 augustus 2017

About Author

Cedric Van Esbroeck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief