Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie – “Heavy”

Anne-Marie doet bij de popliefhebbers zonder twijfel een belletje rinkelen. Met “Rockabye”, haar samenwerking met Clean Bandit en Sean Paul, stond de Britse schone wereldwijd op nummer één. Ook haar solosingles “Ciao Adios” en “Alarm” deden het zeer goed. De drievoudige wereldkampioene in karate was eerder zangeres tijdens de live shows van Rudimental, maar toonde het afgelopen jaar dat ze veel meer in haar mars heeft. Ze mocht in het voorjaar met megaster Ed Sheeran op tour gaan en stond vorige zomer op het hoofdpodium van Dour en van de Lokerse Feesten. Anne-Marie groeide de laatste maanden uit tot een van de leukste popacts van het moment met een grote carrière in vooruitzicht.

Anne-Marie heeft nog geen plaat uit, maar geldt nu al als één van de grootste acts binnen de Europese popwereld. “Heavy” bewijst dat haar succes er om een reden is. De Britse zangeres maakt popliedjes die je meteen wilt meezingen en die in elke club gespeeld kunnen worden. Haar stem en haar gevoel voor hits leggen haar geen windeieren. Anne-Marie werkt momenteel aan haar debuutplaat waar nog geen naam en datum opstaat. Wat we wel al weten is dat haar debuutplaat al door een groot aantal fans verwacht wordt en dat ze er door “Heavy” zeker nog bij krijgt. Anne-Marie is de ‘girl next door’, die je beste vriendin kan zijn en toch een superster is.

Facebook / Twitter /  Instagram

 

1854 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The Libertines, Ice Spice, Oscar and the Wolf, Protoje en meer naar Dour 2024!

Net als een kleine maand geleden pakt Dour uit met een pakketje van ruim vijftig namen. En wat voor één! De beduidendste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Natalie Jane - "Tattoos"

Natalie Jane is een heus TikTok-fenomeen die fans verzamelde met nummers te coveren in grote parkings. Die bevatten een goede akoestiek voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Madison Beer - "Make You Mine"

Madison Beer is al even bezig aan een opmars binnen de muziekwereld. Haar debuutplaat scheerde hoge toppen en ook Silence Between Songs,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.