Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ry X – “Bad Love”

Ry X is een bezige bij. Sinds zijn debuutalbum Dawn uit 2016, kwam hij al meerdere keren langs in ons land en ook volgend jaar is hij weer van de partij. Op 25 februari komt de man naar AB samen met het Brussels Philharmonic. Dat het een magische avond zal worden, is nu al zeker. Om zijn nieuwe tour te vieren, lost de man ook een nieuwe single. “Bad Love” is het eerste nieuwe werk sinds zijn album en het speelt nog steeds in op de gevoelens.

De slechte liefde van Ry X is iets waar wij alleen maar meer verliefdheid bij voelen. De zachte percussie in het begin en de subtiele gitaar zorgt er voor dat je helemaal zen wordt nog voor zijn stem zich in het geheel mengt. Eens zijn stem er dan bijkomt, kan je helemaal wegdromen. De clip toont ook perfect het natuurlijke gevoel die deze song weergeeft. Een sterke gevoelswaarde en vooral de zachtheid van de muziek, zorgen er voor dat Ry X toch wel one of a kind is. Hij is alweer gegroeid in de soundscapes van het muzikale, straf. Zijn muziek spreekt tot de verbeelding en je bent altijd in een wondermooie wereld dankzij hem, ook al is het “Bad Love”.

Site / Facebook / Twitter / YouTube / Instagram

3367 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Tomberlin @ Les Nuits Botanique (Rotonde): Breekbare intimiteit

Vrijdag brengt Sarah Beth Tomberlin haar tweede album i don’t know who needs to hear this… uit. De Amerikaanse twintiger blijft sinds…
AlbumsRecensies

Simon Keats - Falling Star (★★★½): Kruipt onder je huid

Het gemak waarmee Simon Keats op zijn nieuwe album Falling Star het ene na het andere prettig in het gehoor liggende refrein…
LiveRecensies

easy life @ Trix (Club): Eenvoudig escapisme op een zorgeloze zondagavond

Op 28 mei 2021 bracht easy life zijn debuutalbum life’s a beach uit met daarop singles als “ocean view”, “daydreams” en “nightmares”….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.