Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Teddy’s Hit – “Tori’s Love”

 

Mac DeMarco scheert internationaal steeds hoge toppen. Duidelijk inspireert hij met zijn dromerige slackerrock ook een nieuwe generatie muzikanten.

Teddy’s Hit is één van die jonge, slack-y bandjes. De debuutsingle “Tori’s Love” van de jonge Amsterdammers, baadt in diezelfde relaxte sferen als die waarin Mac (onder invloed) vaak vertoeft. We horen helder gitaarspel gepaard met een ontspannen gezongen tekstje, lekker puur allemaal. Met een heel erg mooie overgang ontbolstert de band hun gitaarspel. Een waas van fuzz doordrenkt vervolgens de nog steeds even chille zang. De erg lange bijhorende outro is een pareltje. Na een paar afbouwende schijnvertragingen eindigt hij nagenoeg a capella.

Alles samen, een frisse track om ‘s ochtends met het goeie been uit bed te kunnen stappen. Volg dit trio via hun onderstaande social mediakanalen en kijk samen met ons uit naar wat ze nog meer in petto hebben.

Instagram / Facebook

18 september 2017

About Author

Tijs Delacroix Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief