Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SZA – “Quicksand”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SZA – “Quicksand”

We voorspelden het al in januari: 2017 zou het break-through jaar worden van de Amerikaanse zangeres Solána Imani Rowe oftewel SZA. We zaten er niet ver van, zo blijkt. Het is het jaar waarin ze niet enkel een succesvol debuutalbum uitbrengt, maar ook samenwerkt met Maroon 5, op tour gaat met Bryson Tiller en verschijnt op de soundtrack van het tweede seizoen van de populaire HBO-serie Insecure. Dat laatste doet ze met single “Quicksand”.

SZA neemt opnieuw de complexe side chick positie in die ze nummer na nummer claimde op haar album CTRL. ‘All good / What’s the difference if it’s still good / Just not yours exclusively?’ Het pad der liefde zal nooit zonder obstakels zijn, maar we hebben het gevoel dat de zangeres daar op een of andere manier vrede mee heeft genomen. Haar pure, soulvolle stem en de instrumentals geven het nummer een aangenaam 70’s tintje. Ook het poppy refreintje doet daar vrolijk aan mee.

“Quicksand” zou perfect onderdeel geweest kunnen zijn van CTRL. Nummers waarin je verstrikt raakt maar die toch iedere keer door je vingers lijken te glippen. SZA blijft ons intrigeren en zo hebben we het graag.

Op 21 oktober houdt SZA samen met Bryson Tiller halt in Vorst Nationaal. Info & tickets vind je hier.

Facebook / Twitter / Instagram/ Youtube

Related posts
AlbumsRecensies

SZA - SOS (★★★): Verdronken in ambitie

In 2017 leek het alsof er een nieuwe superster was geboren in de vorm van SZA. Tijdens de zomer van dat jaar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Chloe George - "Penny"

Elke nieuwe artiest die bij FADER onder contract staat, trekt automatisch onze aandacht, want met labelgenoten als Clairo, Slayyyter en Lewis Del…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SZA - "Shirt"

Sinds singer-songwriter SZA haar laatste album CTRL uitbracht in 2017, hebben fans niets anders gedaan dan aan haar voeten liggen smeken om…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.