Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo – “Disco Tits”

De Zweedse Tove Lo is geen zangeres, maar een kunstenares die van elke gelegenheid gebruikt maakt om de vrouwelijke seksualiteit te promoten. Haar Lady Wood Tour was een ode aan het feminisme en kon dit jaar het Belgische publiek twee keer live bekoren. Hoogtepunt van de show was telkens de inmiddels iconische boobflash tijdens “Talking Body”. Dat ze geen probleem met ‘tits’ heeft, bewijst haar nieuwe single “Disco Tits”, die de voorloper moet zijn van haar weldra verschijnend album Blue Lips.

Na twee albums probeert Tove duidelijk eens iets nieuw. De catchy beat en het thema (zoals al bij haar doorbraak: drugs, alcohol en liefde) sluiten nauw aan bij haar reeds verschenen werk, maar toch klinkt “Disco Tits” helemaal anders. Bij momenten doet het je denken aan “Nein Mann” van Laserkraft 3D terwijl sommige stukken aan “Hard Candy” van Madonna laten denken. Tove Lo zorgt altijd wel voor verrassingen zowel op podium als in de studio. Een vrouw met ballen die zeker haar mannetje kan staan in de door mannen gedomineerde muziekwereld.

Site / Facebook / Twitter / Instagram

1860 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kylie Minogue - "My Oh My" (feat. Bebe Rexha & Tove Lo)

Kylie Minogue bracht afgelopen jaar haar beste album in een hele tijd uit en deed dat met meer dan degelijke dansbare popmuziek….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ginger Root - "Better Than Monday"

Een stevige portie funk, een op het randje van obsessieve relatie met Japanse cultuur, een snufje disco en een voorliefde voor alles…
AlbumsRecensies

Tove Lo & SG Lewis - HEAT (★★★½): Klaar om te feesten

Nog niet lang geleden kregen we reeds een nieuwe samenwerking van de Zweedse zangeres Tove Lo en de Britse producer SG Lewis….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.