Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo – “Disco Tits”

De Zweedse Tove Lo is geen zangeres, maar een kunstenares die van elke gelegenheid gebruikt maakt om de vrouwelijke seksualiteit te promoten. Haar Lady Wood Tour was een ode aan het feminisme en kon dit jaar het Belgische publiek twee keer live bekoren. Hoogtepunt van de show was telkens de inmiddels iconische boobflash tijdens “Talking Body”. Dat ze geen probleem met ‘tits’ heeft, bewijst haar nieuwe single “Disco Tits”, die de voorloper moet zijn van haar weldra verschijnend album Blue Lips.

Na twee albums probeert Tove duidelijk eens iets nieuw. De catchy beat en het thema (zoals al bij haar doorbraak: drugs, alcohol en liefde) sluiten nauw aan bij haar reeds verschenen werk, maar toch klinkt “Disco Tits” helemaal anders. Bij momenten doet het je denken aan “Nein Mann” van Laserkraft 3D terwijl sommige stukken aan “Hard Candy” van Madonna laten denken. Tove Lo zorgt altijd wel voor verrassingen zowel op podium als in de studio. Een vrouw met ballen die zeker haar mannetje kan staan in de door mannen gedomineerde muziekwereld.

Site / Facebook / Twitter / Instagram

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "Kids Are Born Stars"

Lauv is een popartiest die al sinds 2014 actief is in het muzieklandschap. Toch moesten we tot 2020 wachten op zijn debuutalbum…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Big Time Rush - "Honey"

Wie een tiental jaar geleden trouwe Nickelodeonkijker was, zal zich ongetwijfeld Big Time Rush nog wel herinneren. De verhaallijn van de show…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo - "True Romance"

Tove Lo mag dan al een tijdje bezig zijn met muziek, het is pas dit jaar dat ze een grote stap zette…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.