Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single U2 – “You’re The Best Thing About Me”

Vorige week krijgen we van U2 “The Blackout”, niet letterlijk maar wel een eerste voorsmaakje van hun nieuwste album. Op 1 december verschijnt Songs Of Experience als antwoord op de verkiezingen in Europa en de Verenigde Staten. Geëngageerd zijn ze bij U2 zeker, en dat wordt dus nogmaals duidelijk op dit album. Verder kan je er ook enkele gasten op terugvinden, onder meer Royal Blood, OneRepublic’s Ryan Tedder, Jacknife Lee en Steve Lillywhite doen er op mee. Vandaag delen ze een eerste officiële single.

“You’re The Best Thing About Me” is een typische U2 meezinger. Minder bombast dan hun vorige maar wel een aanstekelijk refrein dat zo blijft hangen. Nog meer singlewaarde dan hun vorige en de lyrics zijn erg liefdevol. Soms heeft een mens niet veel nodig om overtuigd te worden, al is het naar onze mening toch niet echt vernieuwend. Nu ja, het blijft U2 dus het zal wel een hit worden en het is nog steeds beter dan eender welk nummer op die Songs of Innocence. Binnenkort hoogstwaarschijnlijk meer.

 /  /  /  / 

6 september 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single U2 – “You’re The Best Thing About Me””

  1. Vandenberghe schreef:

    Ik las niet de beste revieuws omtrent “songs of innocence” bij het uitkomen van dit album, doch achteraf waren veel muziekreporters/kenners toch van mening dat dit album veel beter verdiende dan ze eerst gedacht hadden !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief