Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tennis – “No Exit”

Eerder dit jaar bracht Tennis hun vierde plaat uit, die meteen ook het meeste succes had binnen de muziekwereld. Het mocht wel eens nadat de tweede plaat door niemand minder dan Patrick Carney (The Black Keys) werd geproducet, maar spijtig genoeg door de meesten over het hoofd werd gezien. Het koppel (Patrick Riley en Alaina Moore) wilt nu profiteren van het succes van dat vierde album. Daarom brengen ze meteen al een nieuwe single uit. Deze komt er nadat ze tijdens de zomer onder meer het voorprogramma van Spoon, The Shins en Father John Misty waren en op Coachella te zien waren. “No Exit” brengen ze uit via hun eigen label Mutually Detrimental.

Als we “No Exit” met iets moeten vergelijken, laat het dan een ontmoeting tussen Haim en The Beach Boys zijn. De single klinkt zonnig en de zoete stem van zangeres Alaina Moore laat je helemaal wegdromen. Het is dansbaar maar niet extreem, je doet er eerder een zoetsappig dansje op. De song past ook perfect bij dit soort weer, het is zwoel maar bevat toch de nodige frisheid om niet helemaal oververhit te geraken. Tennis slaat een ace met “No Exit”, of ze hiermee een grand slam gaan winnen is maar de vraag.

 /  /  / 

23 augustus 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief