MuzieknieuwtjesOude Bekenden

Nieuwe single Alvvays – “Plimsoll Punks”

Drie jaar na hun naamloze debuutalbum staan de Canadese indierockers van Alvvays er weer. Dat bewezen ze al met hun fijne singles “In Undertow” en “Dreams Tonite” . In tegenstelling tot die laatste is hun derde single “Plimsoll Punks” vol van energie en doet hij ons nog meer uitkijken naar hun nieuw album Antisocialites dat op 8 september verschijnt. Wie hen live aan het werk wilt zien, moet op 16 september in de Trix zijn.

De gitaren treden direct op de voorgrond en de stem van zangeres Molly Rankin klinkt speelser dan ooit. Dit levendige nummer brengt je spontaan aan het dansen en na enkele luisterbeurten is het een tophit om onder de douche mee te zingen. Naar het einde toe wordt de gitaar meer vervormd en schiet de stem van Rankin de hoogte in, wat deze single nog dat ietsje beter maakt. Ondanks de regenachtige dagen brengt dit nummer toch nog het zonnetje in huis!

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Related posts
InstagramLiveRecensies

Live /s Live (Festivaldag 1): Bakken en braden

Wie het einde van juni zegt, zegt intussen in dezelfde adem ‘Live /s Live’. Het festival is ondertussen toe aan zijn derde…
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret 2023 (Festivaldag 3): Tot het einde goed

De negende editie Best Kept Secret is intussen weer op haar einde gekomen. Op de derde en laatste dag van het festival…
LiveRecensies

Alvvays @ Botanique (Orangerie): Talloze schakeringen van dezelfde kleur

Vorig jaar verscheen met Blue Rev de derde langspeler van Alvvays en daar hebben de fans behoorlijk wat geduld voor moeten hebben….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.