Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yumi Zouma – “Depths (Pt. I)”

Wie het kwakkelweertje van de laatste dagen wilt vergeten, kan het best snel de koptelefoon opzetten en wegdrijven met de zomerse muziek van Yumi Zouma. Deze Nieuw-Zeelandse popgroep bracht eerder dit jaar al een opvallend coveralbum van Oasis’ (What’s The Story) Morning Glory? uit, maar is nu klaar met een eigen album dat hun debuut Yoncalla zal opvolgen. Uit Willowbank kunnen we nu ook genieten van het openingsnummer “Depths (Pt. I)”.

Zoals de meeste nummers van Yumi Zouma ademt ook dit weer zomerse sferen uit. Een opgewekte melodie grijpt onze aandacht en luidt een zalig ontspannen nummer in. Warme gitaarklanken, frisse beats en zachte zang maken van “Depths (Pt. I)” alles wat we verlangen van een zomers liedje. De originaliteit is misschien ver te zoeken hier, maar de kunde en overtuigingskracht van de groep maakt dit meer dan goed. We kijken er al naar uit om onderuit te zakken en te genieten van de volledige plaat.

Willowbank komt uit op 6 oktober.

Website / Facebook / Twitter

16 augustus 2017

About Author

Jan Kurvers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief