Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kiasmos – “Blurred”

Het IJslandse DJ duo Kiasmos (Ólafur Arnalds en Janus Rasmussen) is terug met een nieuwe single “Blurred” die op 6 oktober op hun nieuwe gelijknamige EP te vinden zal zijn. Na twee jaar de wereld rondtouren, wilden Olafur en Janus nieuwe nummers schrijven die donkerder waren dan hun debuut. Maar nu valt “Blurred” net vederlicht uit. Verwacht niets nieuws, want Kiasmos doet gewoon opnieuw waar ze goed in zijn. De eenvoudige beat en simpele piano zijn opnieuw classic Kiasmos en de violen die ergens halverwege het nummer komen piepen, brengen alleen maar meer emotie. Het is opnieuw een mooi bewijs van de unieke samenwerking tussen Arnalds orkestrale melancholie en Rasmussens hoopgevende beats.

Bekijk de albumcover, tracklist en video van “Blurred” hieronder. De Blurred EP verschijnt op 6 oktober via Erased Tapes.

Tracklist

Shed
Blurred
Jarred
Paused
Blurred (Bonobo Remix)
Paused (Stimming Remix

16 augustus 2017

About Author

Jasper Verfaillie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief