Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Wand – “Bee Karma”

Plum, zo heet de nieuwe cd van Wand. Ze houden het duidelijk graag kort bij de band, dan zullen wij dat ook maar doen. “Bee Karma” is de tweede single van de plaat die op 22 september verschijnt en volgt na de titeltrack. Toen bleek dat nog een licht zonnig liedje, nu zijn de riffs terug.

Cory Hanson heeft nog steeds zijn kenmerkende zanglijnen en deze worden op “Bee Karma” ondersteund door psychedelische riffs met de nodige reverb. Dit is hoe Wand op zijn best klinkt, enkele stevige gitaren doorspekt met de zachte stem van Hanson en rustpauzes in het gitaarspel. Toch kruipt er hier en daar wat choas in, wat de verscheidenheid van de song versterkt. Met twee erg diverse singles, zijn we benieuwd hoe dit allemaal in zijn geheel gaat klinken. Nog iets meer dan een maand geduld dus.

Facebook

10 augustus 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief