Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nothing More – “Just Say When”

De Amerikaanse rockers van Nothing More brengen op 15 september een nieuw album, The Stories We Tell Ourselves, uit en we barsten van het ongeduld. Maar dat gaat niet alleen harde alternative metal bevatten zoals eerdere singles “Don’t Stop” en “Go To War”, maar ook de gevoelige ballade “Just Say When”. die ze net gereleaset hebben.

Met zinnen als ‘We say words, but we don’t talk anymore.’ en ‘We keep breaking down, but never bend.’ gaan deze Amerikanen de poëtische toer op, zonder de song té cliché te maken. Slechts begeleid door een akoestische gitaar en enkele strijkers weet zanger Jonny Hawkins een gevoelige snaar te raken en beginnen de oogjes al wat vochtig te worden. Met een hoog James-Blunt-gehalte weet hij op een meesterlijke wijze herinneringen op te roepen. Vocaal moet hij zich niet meer bewijzen na een carrière van meer dan een decennium, maar toch weet hij keer op keer te verbazen, zeker naar het einde toe wanneer het nummer intenser wordt. Het is een mooie ballade die live vele harten zal veroveren.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single TV People - "Nothing More"

In Dublin schieten de nieuwe bands als paddestoelen uit de grond blijkbaar, want ook TV People is van plan een waardig lid…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alps. - "Will You Run"

Het Antwerpse Alps., een groep die zich eerder dit jaar liet opmerken tijdens Sound Track, heeft zonet zijn eerste single van 2020…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single John Legend - “Conversations in the Dark”

Dat hij geen eendagsvlieg was met “All of Me”, heeft hij al lang bewezen. Na zijn kerstalbum is ‘the sexiest man alive’…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.