Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The War On Drugs – “Pain”

Dat album van The War On Drugs komt langzaam maar zeker dichterbij. Met reeds drie singles op de teller, konden we al even weg. “Thinking Of A Place”, “Strangest Thing” en “Holding On” lieten al horen dat A Deeper Understanding alweer een toplaat zal worden. Toch blijven de mannen ons verwennen aangezien ze vandaag een vierde single, “Pain”, releasen. We raden iedereen trouwens aan om 25 augustus in de agenda aan te stippen, want dan komt die langverwachte plaat uit.

Alweer kunnen we wegdromen bij de zachte muziek die Adam Granduciel en de zijnen maken. “Pain” brengt niets nieuws bij, maar is toch op zijn eigen manier weer uniek. Het bevat een zachte synth die de body van deze song belichaamt. Later in de song serveert de band weer een instrumentaal meesterwerk met een gitaarstuk die het nummer helemaal tot leven wekt en het episch tot een eind brengt. Dit nummer kan je alles behalve zeer doen omdat het zo licht als een veer is. The War On Drugs zijn meesters in sfeerschepping en ook op “Pain” is dit weer het geval.

 /  / 

3179 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

PinkPantheress - to hell with it (★★★★): De geboorte van een fenomeen

Deze zomer debuteerde PinkPantheress met het nummer “Break it Off”. Enkele maanden later heeft ze bijna tien miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The War On Drugs - "I Don't Live Here Anymore" (feat. Lucius)

Er zijn weinig bands die in België zo geliefd zijn als The War On Drugs. Het dromerige zestal rond Adam Granduciel is…
AlbumsRecensies

Greybound - Everything You Say Is True (★★★½): Weinig weerhaken, veel kwaliteit

Bij muziekliefhebbers die de jaren negentig bewust hebben meegemaakt, zal de naam Jo Smeets waarschijnlijk een belletje doen rinkelen. Hij was zanger…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.