Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mallory Knox – “Sugar”

Amper vijf maanden na het uitbrengen van hun derde album, Wired, en de succesvolle tournee door Europa, zijn de Britse rockers van Mallory Knox terug met “Sugar”. Om meteen met de deur in huis te vallen, deze single komt eigenlijk aan als een teleurstelling. Hij kan absoluut niet tippen aan de toppers van Wired, zoals “Better Off Without You”. Het past eerder als matige opvulling voor een eventueel volgend album. Niet als eerste single om het publiek warm te maken.

Het is een brave ballad zonder echte uithalen, die een gevoelige snaar probeert te raken maar daar niet in slaagt. Mallory Knox, als jullie dit lezen, duik dan snel terug in de studio, neem jullie tijd en geef ons iets om naar uit te kijken, want we weten dat deze band het kan. “Sugar” is niet slecht, gewoonweg een middelmatige rocksong, waarbij we niet echt geneigd zijn om hem opnieuw te beluisteren.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

3 augustus 2017

About Author

Cedric Van Esbroeck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief