Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HONNE – “Just Dance”

Het Londons duo HONNE kende vorig jaar al aardig wat succes met hun debuut Warm on a Cold Night, wat hen dan ook een plek op gegeerde affiches als Coachella en Lollapalooza bezorgde. Nu zijn ze terug met een nieuwe single “Just Dance” en zoals de titel al verraadt, is het een extreem dansbaar exemplaar geworden.

Voor “Just Dance” zijn de Britten zijn wel duidelijk hun mosterd gaan halen bij de Nederlander Fatima Yamaha. De onderliggende tune doet sterk denken aan diens “What’s A Girl To Do”. Maar waar Fatima Yamaha het net minimalistisch aanpakt, vult HONNE het geheel op met stevige disco vibes, wat het lied ongelofelijk catchy maakt. Met “Just Dance” gaan ze wat een andere richting uit dan hun debuutalbum aangaf, maar het blijft van even hoog niveau als we van hen gewoon zijn. “Dance like you’re with nobody”, is het gevoel dat ze wilden creëren en het is hen alvast gelukt, want het blijkt onmogelijk te zijn om de ledematen in bedwang te houden eens die eerste beats vallen.

 /  /  /  / 

Related posts
InstagramLiveRecensies

Sophie Ellis-Bextor @ La Madeleine: Zoete, zittende disco

Met haar swingende en dansbare songs weet Sophie Ellis-Bextor, aka ‘the queen of dancepop’, al zo’n twintig jaar de liefhebbers van het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jake Shears – “Too Much Music”

De titel “Too Much Music” doet vermoeden dan Jake Shears het even gehad heeft met muziek, maar het tegenovergestelde is waar: op…
AlbumsRecensies

SG Lewis - AudioLust & HigherLove (★★★½): Twee gezichten

SG Lewis is begin 2023 al geen onbekende meer in de elektronische, synthpop sferen. De Britse songwriter, dj en producer is 28…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.