Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HONNE – “Just Dance”

Het Londons duo HONNE kende vorig jaar al aardig wat succes met hun debuut Warm on a Cold Night, wat hen dan ook een plek op gegeerde affiches als Coachella en Lollapalooza bezorgde. Nu zijn ze terug met een nieuwe single “Just Dance” en zoals de titel al verraadt, is het een extreem dansbaar exemplaar geworden.

Voor “Just Dance” zijn de Britten zijn wel duidelijk hun mosterd gaan halen bij de Nederlander Fatima Yamaha. De onderliggende tune doet sterk denken aan diens “What’s A Girl To Do”. Maar waar Fatima Yamaha het net minimalistisch aanpakt, vult HONNE het geheel op met stevige disco vibes, wat het lied ongelofelijk catchy maakt. Met “Just Dance” gaan ze wat een andere richting uit dan hun debuutalbum aangaf, maar het blijft van even hoog niveau als we van hen gewoon zijn. “Dance like you’re with nobody”, is het gevoel dat ze wilden creëren en het is hen alvast gelukt, want het blijkt onmogelijk te zijn om de ledematen in bedwang te houden eens die eerste beats vallen.

 /  /  /  / 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Winston Surfshirt & Young Franco - "Complicated"

Winston Surfshirt is een Australische funk- en hiphopband die in 2015 werd opgericht. De band begon aanvankelijk als het soloproject van de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single White Lies - "As I Try Not To Fall Apart"

Het was van 2019 geleden dat White Lies met nieuw materiaal op de proppen kwam, toen het vijfde album Five op de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Float Fall - Float Fall (★★★★): Geduld loont

De muzikale reis van Float Fall, een duo uit het Brusselse, leest als een merkwaardig verhaal van hoogtes en laagtes. In 2013…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.