Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Arcade Fire – “Signs of Life”

Gisteren stonden ze op Rock Werchter. De band die volgens onze beren ter plaatse het hoogtepunt van de dag vormde. De band die het podium letterlijk on fire zette -of toch in rook deed baden-. En vandaag komt Arcade Fire met hun nieuwe single “Signs of Life”. Ze speelden het eerder al meerdere keren live, ondermeer gisteren, maar nu is de single ook officieel uit. Na “Everything Now” en “Creature Comfort” is het de derde single van hun nieuwe album Everything Now.

Het heeft een zodanig hoog meeklap-gehalte, dat we spontaan blaren op onze handen krijgen. De sfeer dwaalt ergens tussen de eerdere twee singles in en heeft in de verte wat weg van “Afterlife”. Springen doen we net niet, maar het krijgt ons wel aan het dansen. Het aanstekelijke ritme zit er vast voor iets tussen. ‘So we do it again’, zingen ze. Mogen ze inderdaad meer doen, zulke nummers maken.

Everything Now komt uit op 28 juli. Nadat de tracklist door het Twitteraccount @EverythingNowCo in anagrammen werd verklapt, plaatste de band gisteren zelf een Instagramvideo met de volledige tracklist.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Tracklist:

1 Everything_Now (continued)
2 Everything Now
3 Signs of Life
4 Creature Comfort
5 Peter Pan
6 Chemistry
7 Infinite Content
8 Infinite_Content
9 Electric Blue
10 Good God Damn
11 Put Your Money on Me
12 We Don’t Deserve Love
13 Everything Now (continued)

30 juni 2017

About Author

Julie Heyvaert


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief