banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Clean Bandit & Marina and the Diamonds – “Disconnect”

Ook al is Marina and the Diamonds er even tussenuit, toch heeft ze een nieuwe single. En dat ter verdienste van Clean Bandit, die het ene hitje na het andere de wereld instuurt. Denk maar aan “Rockabye” met Anne-Marie, of aan “Symphony” met Zara Larsson. “Disconnect” is echter niet nieuw. Twee jaar geleden brachten Marina en Clean Bandit het nummer al zij aan zij op Coachella.

Nu is er eindelijk een studioversie, die het beste van de beide partijen verzoent in een heerlijk zomeranthem. Zoals altijd voorziet Clean Bandit een perfect klassiek-elektronisch kader, dat Marina’s melancholische stem doet bruisen. Bovendien gaat er geen energie verloren, in vergelijking met het toenmalige live optreden. Het klinkt verfijnder en daardoor ook krachtiger. Dat ze het nummer twee jaar hebben laten rijpen, daar maalt niemand dus om.

Beter laat dan nooit aldus Clean Bandit, ze spelen het nummer er al lustig op los. Op Glastonbury 2017 brachten ze daar een speciale gast voor mee. Zou Marina dan toch sneller dan verwacht haar weg terugvinden naar het podium?

Clean Bandit: Facebook | Twitter
Marina and the Diamonds: Facebook | Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 100 gecs – “mememe”

Laura Les en Dylan Brady vormen sinds 2015 samen 100 gecs. Online worden ze vaak in één adem uitgesproken met hyperpop, het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me - "Go To Hell" (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single O S K I - "Wait For You"

Rijzende ster O S K I waande zich nog maar heel recent in de echte wereld van muziek. Na enkele singles onder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.