Features

Witte konijnen spotten op Down The Rabbit Hole

Volgende week is het zover, dan duikt Dansende Beren het konijnengat in op ‘Down The Rabbit Hole‘. Het festival is nog maar aan haar vierde editie toe, maar heeft haar plekje in het idyllisch festivallandschap al veroverd. Duiken in het hol van het konijn doe je in De Groene Heuvels, gelegen bij Nijmegen. Tijdens de drie dagen-durende kopje-onder zal je op de diverse podia grote namen als Fleet Foxes, Father John Misty, De La Soul, Moderat … kunnen bewonderen. In tegenstelling tot andere festivals waar deze namen te beluisteren vallen, maakt DTRH van je bezoek één grote, licht-psychedelische belevingstrip.

Randanimatie is er namelijk in alle vormen, kleuren en geuren. Denk maar aan projectie-visuals, je eigen themafeestje organiseren in danscontainers, varen op het nabijgelegen meer met je eigen vlot … We adviseren je om niet doelloos rond te hangen tussen je favoriete acts in, maar wel om op zoek te gaan naar de geheime hoekjes en kantjes die het festival rijk is. Ga in je festivalpaasbest dansen in de spiegeltent, geniet van de kunstwerken van Anders Wolhar, pik een streepje klassieke muziek mee of ga na al dat dansen en feesten wat verpozen rond het kampvuur aan het ‘Vurige Veldje’.

Het festival vindt plaats van vrijdag 23 juni tot en met zondag 25 juni en onderscheidt zich naast haar unieke sfeer ook in het feit geen dagkaarten te verkopen. Hiermee slaagt het festival erin om iedereen genoeg tijd te gunnen om écht alles gezien te hebben. Eerlijk gezegd zouden we er zelfs wel wat langer dan drie dagen willen blijven plakken.

Ondanks de afgelastingen van headliners Massive Attack en Anderson.Paak wist Down The Rabbit Hole 2017 een uiterst diverse en smaakvolle line-up samen te sprokkelen.

Laat je innerlijke hipster los bij groeibriljanten Tash Sultana, Cabbage of Julia Jacklin.

Ga helemaal knock-out door de uppercuts van Slaves en H09909 of kweek een dikke dans-eeltlaag door je over te geven aan de beats van Moderat, Nicolas Jaar en Soulwax.

Ga helemaal op in de psychedelische sfeer bij Wand en Temples

Knuffel je liever een Dansende Beer? Dan kun je dat doen op de zeemzoete deuntjes van Father John Misty, Spinvis of Fleet Foxes. De echte patriotten onder jullie kunnen Bazart, 2ManyDJs en Oscar and the Wolf uit volle borst gaan toejuichen.

 

De volledige line-up, meer info en tickets voor dit wonderbaarlijk mooie festival zijn beschikbaar via de site van DTRH.

Herbeleef hieronder, bij wijze van voorbereiding, de vorige editie.

 

126 posts

About author
Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Spinvis – “Doe niet alsof”

Spinvis weet als de beste hoe je mensen soelaas kan bieden wanneer het even niet meezit. Dit doet hij ook vandaag, op…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Down The Rabbit Hole lost eerste 32 namen met o.a. The War On Drugs en Gorillaz

Veel festivalnieuws deze week en dat betekent dat velen het nog positief inzien. Ook in Nederland, waar Down The Rabbit Hole vandaag…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Queens of the Stone Age, alt-J, Jamie xx, Jorja Smith en veel meer naar Rock Werchter 2022!

We hebben er de afgelopen jaren naar gehunkerd, maar in 2022 zal onze knaldrang eindelijk worden beantwoord. Een van de plaatsen waar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.