Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lød – “Så Blå”

Dat er op deze wereldbol nog heel wat bands bestaan die zeker de moeite zijn om te ontdekken, is ondertussen al duidelijk. Vandaag stellen we jullie dan ook met heel veel plezier voor aan de Deense band Lød. Het is een band die vooral wordt gekenmerkt door z’n sublieme post punk en op 30 juni brengen ze dan ook hun allereerste EP uit. Deze zal maar liefst vier dromerige, opwindende nummers lang zijn.

Lød bracht onlangs hun eerste single “Folder” uit en deze werd overal goed opgepikt. Nu zijn ze terug met hun tweede single “Så Blå” en deze weet eigenlijk nog meer te overtuigen dan hun voorgaande single. Het lied wordt in het Deens gezongen, maar dat valt eigenlijk niet echt op, doordat het met een enorme passie wordt gezongen. Denk hierbij aan frontman Ian Curtis van Joy Division. Een band die je zeker in de gaten moet houden, dat is duidelijk!

Facebook 

20 juni 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief