Muzieknieuwtjes

Queens Of The Stone Age kondigen nieuwe plaat aan in hilarische trailer

Het zat er al even aan te komen, en nu is het ook officieel bevestigd. QOTSA zijn helemaal terug! Wanneer dat zo zal zijn, is nog even gissen maar ze laten ons alvast even lachen met een hilarische trailer-clipje geregisseerd door Liam Lynch. Daarin gaat frontman Josh Homme aan de leugendetector en worden hem vragen over de nieuwe plaat gesteld. Daaruit komen verschillende antwoorden. Villains is de titel van de plaat en die werd geproducet door niemand minder dan Mark Ronson. Om het tease-aspect compleet te maken, hoor je ook 45 seconden van hun nieuwste single “Feet Don’t Fail Me”. De acteerprestaties van de band zijn erg clichématig, wat het lekker amusant maakt om te bekijken. Wanneer die single of de plaat uitkomt, is nog onduidelijk maar het zal sowieso niet lang meer duren!

/ /

14 juni 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief