Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar And The Wolf – “Breathing”

Op zijn nieuwe album, Infinity, is het nog meer dan drie maanden wachten (tot 29 september). Om de pijn wat te verzachten, lost de band achter Max Colombie nu een nieuwe single uit het komende album: “Breathing”. Het werd gisteren in première bij de Belgische radios gebracht, en nu kan je het ook online beluisteren. Dit is de tweede song die we van hen krijgen, nadat ze een maand geleden ook al “So Real” uitbrachten.

“Breathing” klinkt vrolijker dan de andere songs van Oscar And The Wolf, misschien een nieuwe trend in hun muziek? De band opent de song meteen met een mix van zomerse synths en strelende bassen, ideaal nummer voor zwoele zomeravonden dus, zoals de weide van Pukkelpop, waar Max Colombie het nummer vorig jaar al testte bij het festivalpubliek. Met succes, moeten we toch wel zeggen.

Voor wie Oscar And The Wolf graag aan het werk wil zien, kan hen (bijna) niet missen. Ze staan volgend weekend op Down The Rabbit Hole in Nederland, een week later kan je ze zien op Werchter en eind juli vullen ze een plaatsje op de line-up van Tomorrowland.

 /  /  / 

Tracklist Infinity

01. So Real
02. Exotic
03. Susato
04. Pretty Infiniti
05. Touch Down
06. Queen
07. Honey
08. Runaway
09. Last Night
10. Breathing
11. Chevrolet
12. Fever

Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

Cactusfestival 2019 (Festivaldag 1): Belgische binnenkomer

In het hart van de pittoreske Brugse binnenstad strijkt ook dit jaar traditiegetrouw het Cactusfestival neer. Het festival is intussen aan zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar And The Wolf – “On Fire”

Na een intens jaar en een hectische festivalzomer met onder meer shows op Pukkelpop en Werchter Boutique, brengt Oscar And The Wolf…
LiveRecensies

Sziget Festival: Festivaldag 2

Dag 2 in Boedapest en en het lijkt wel alsof de organisatie een glazen bol heeft. Om 16u in de namiddag begint…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.