Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Foo Fighters – “Run”

Het lijkt er op dat alle grote bands hun releases opgespaard hebben voor deze week. Nadat we deze week al verschillende fijne singles op jou afvuurden, komt de grootste nog steeds bestaande rockband van deze planeet met een nieuwe single. Dave Grohl en de zijnen lossen een verrassingsnummer “Run”. Het moest er wel van komen, want de band speelt deze zomer op Rock Werchter en wist op verschillende optredens al nieuwe nummers te serveren. Nu dus ook een eerste studioversie van een nummer zonder enige uitleg, gewoon omdat het kan.

In tegenstelling tot de gelaagde songs van op Sonic Highways, winden ze er hier geen doekjes om. Vette riffs, een agressieve Dave Grohl en een snedige outro. Foo Fighters weet weer wat het is om stevig tekeer te gaan. Iets meer dan vijf minuten kunnen we terug genieten van nieuw werk van Foo Fighters, wees maar zeker dat onze dag geslaagd is! Melodische chaos met een groots refrein, ze kunnen het nog steeds. Ook het clipje is wel grappig, want daarin zijn de bandleden als oude mannen verkleed, wat tot de nodige hilariteit leidt.

Site / Facebook / Twitter / Instagram

1 juni 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief