Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Noah Cyrus – “I’m Stuck”

De zus van de wereldberoemde Miley Cyrus is langzaam bezig met een eigen carrière uit de bouwen. De jongedame loste al twee singles “Stay Together” en “Make Me (Cry)” ft. Labrinth. Twee erg verschillende nummers die aantonen dat de dame duidelijk niet exact hetzelfde als haar zus zal doen. Nu komt ze met een derde single en die klinkt het meest vrolijke van de drie. “I’m Stuck” speelde ze al samen met haar papa, het is daar erg plezant in de familie. Volgens ons kan dit wel één van de zomerhits van 2017 worden, maar we wegen onze woorden.

“I’m Stuck” bevat de country roots die Noah meekreeg van haar vader Billy Ray. Het is een erg uptempo liedje met een aanstekelijk refrein dat zich meteen in je hoofd nestelt. Het lijkt er op dat de jeugdige energie van de dame in het liedje is gekropen en ze al haar geluk overbrengt naar ons. Wij kunnen dan ook niet anders dan met een grote smile achterblijven na het luisteren van deze song. “I’m Stuck” blijft letterlijk in je hoofd zitten, een echte hit.

26 mei 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief