Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RAC – “I Still Wanna Know” (Feat. Rivers Cuomo)

RAC is een Portugees en wordt in het echte leven aangesproken als Andre Allen Anjos. Toch leeft hij voornamelijk in de Verenigde Staten en is zijn carrière ook vooral daar van de grond aan het gaan. Nu kondigt hij een nieuwe plaat EGO aan, waaruit we eerder al “This Song” hoorden. Toen was het een samenwerking met Rostam (ex-Vampire Weekend), ook nu haalt hij een gigantische naam uit zijn schuif. Niemand minder dan Rivers Cuomo van Weezer verzorgt de vocals. Ook Andre is er tamelijk enthousiast over:

‘I was the kid at summer camp that would sit in a corner with a walkman trying to figure out how to play Weezer guitar riffs. Never in a million years did I think that I would end up writing a song with Rivers himself. It’s actually a co-write with my good friends Classixx as well. I’m really proud of this one and I truly hope you like it.’

De song op zich klinkt op het eerste gehoor wat eentonig, maar je mag de hoop niet opgeven. Plots verschijnt er een schitterende gitaarsolo in het nummer en ben je helemaal mee met wat RAC hier brengt.  “I Still Wanna Know” is zomers, zonnig en past perfect bij deze temperatuur. Ook de stem van Rivers Cuomo blijkt heel goed in het geheel te passen, wat wij natuurlijk nog meer weten te appreciëren. Op 14 juli verschijnt de plaat van RAC en daarop zijn ook nog samenwerkingen met Joywave en St. Lucia te vinden, we zijn benieuwd.

 /  /  / 

3621 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Weezer - SZNZ (★★): Ondermaats niemendalletje

Dat Weezer niet te verlegen is om af en toe een gimmick te gebruiken is geen geheim. Zo bracht de groep uit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Weezer - "I Want a Dog"

Je merkte het waarschijnlijk deze ochtend al toen je het ijzig laagje van je autoramen moest krabben, maar de winter is dus…
InstagramLiveRecensies

Hella Mega Tour (Green Day, Fall Out Boy & Weezer) @ Sportpaleis: En op het eind was er confetti

Het moet zowat het summum zijn voor de poppunkliefhebbers uit de jaren 2000; een tour die ervoor zorgt dat drie favorieten in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.