Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Grün – “Go Nah”

Opgericht in 2015, debuutplaat Grün 1 uitgebracht het jaar erop. Voor wie even niet kan volgen: we spreken over het Leuvense rave-trio Grün. ‘Eén synth-nerd die urenlang kan praten over dat ene specifieke knopje op zijn synthesizer, één ADHD’er die producet alsof de jaren 80 nooit verdwenen zijn en één iemand die gewoon wil grooven.’ Zo beschrijven ze zichzelf. En wij zouden het niet beter kunnen verwoorden.

Een jaar na dat debuut verwennen deze heren ons met een voorsmaakje voor een (mogelijke) opvolger van dat album. De nieuwe single “Go Nah” werd in de vorm van een videoclip de wereld ingestuurd. Vijf seconden, langer duurt het niet voordat we een enkel reisje richting jaren ’80 cadeau krijgen. Synthlijnen in combinatie met een theatrale radiostem zorgen ervoor dat we instant staan te trippen. Dankzij de live-beelden lijkt het bovendien alsof we nog op de eerste rij staan ook.

Voor wie moeite krijgt om zijn dansbenen onder controle te houden, hebben we slechts één boodschap. Ledig je afspeellijst en zet deze videoclip de komende dagen maar gewoon op repeat.

Facebook / Twitter / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single DAGR - "Caravan" (feat. Portugal. The Man)

Het Amerikaanse duo Ceci G en Veronika Jane uit Texas, samen DAGR, brengt met “Caravan” een interessant nummer uit samen met Portugal.The…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Malady - "Round The Bend"

Er bestaat een fenomeen ‘the 20-year rule’, wat inhoudt dat een trend twee decennia nodig heeft om uit te sterven en weer…
AlbumsRecensies

Brennt - Christine (★★★½): Brennt beukt zonder genade

‘De release van deze ep is mijn manier om Christine Sleurs vaarwel te wensen. Voor de korte periode dat ik haar gekend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.