Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Grizzly Bear – “Three Rings”

Dat we spoedig weer van Grizzly Bear zouden horen, voelden we aankomen. De New Yorkse band maakte de fans al een tijdje nieuwsgierig met een reeks teasers op Instagram. Nu wordt het wachten beloond met de kolossale nieuwe single “Three Rings”.

Het geluid dat we horen op “Three Rings” is een nieuwe stap in de evolutie van Grizzly Bear. Deze band heeft al veel regionen verkend binnen hun eigen stijl en op deze single lijken ze nog een stap verder te gaan. Vanaf de eerste tellen wordt je ondergedompeld in een meer kleurrijke, etherische productie. De drums klinken samengedrukt, de bassen vibreren en Ed Droste’s stem galmt doorheen deze structuren. De leden van Grizzly Bear zijn dus nog steeds niet vies van geëxperimenteer, niet alleen op vlak van geluid, maar ook op vlak van compositie. In een kleine vijf minuten reikt dit nummers ons een schatkamer aan melodieën, harmonieën en tegendraads gitaarspel. Dit wordt dan nog eens prachtig ingericht door Christopher Bear’s steeds transformerende en verrassende drumritmes. Grizzly Bear klinkt rijker dan ooit zonder hun toegankelijkheid te verliezen. Petje af!

Website / Facebook / Twitter

 

5 mei 2017

About Author

Jan Kurvers


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Grizzly Bear – “Three Rings””

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief