Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SZA – “Love Galore” ft. Travis Scott

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SZA – “Love Galore” ft. Travis Scott

We blijven maar wachten op SZA haar nieuw album CTRL, dat volgens de laatste berichten deze zomer zal uitkomen. Drie maanden geleden bracht ze al de single “Drew Barrymore” uit en performde ze die op een indrukwekkende manier live bij Jimmy Kimmel. Nu is er alweer een veelbelovende single en daarvoor wist ze niemand minder dan Travis Scott te strikken.

In januari bracht SZA het nummer “Love Galore” al eens live in een club in New York, maar het bleef wachten op de officiële versie van de song. Gisteren was het dan eindelijk zover, en SZA en Travis doen er maar meteen een sexy videoclip bovenop. Het nummer gaat over de verlangens naar een ex-geliefde, in de wetenschap dat ze eigenlijk beter verdient. Zowel het thema als de trage, sfeervolle flow van het nummer zijn typisch voor de R&B- en hiphopzangeres. De samenwerking met rapper Travis Scott klinkt overigens verrassend goed. Hun stemmen passen mooi samen en ook in de videoclip spat de chemie tussen de twee ervan af.

De verwachtingen voor CTRLworden naarmate de tijd verstrijkt meer en meer hooggespannen. SZA blijft trouw aan haar stijl en brengt nog steeds upbeat ballads, maar klinkt wel een pak volwassener en puurder sinds haar laatste EP Z. Laat die zomerse vibes maar komen!

Facebook / Twitter / Instagram / Youtube

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

21 Savage - american dream (★★★★): Smaakpalet aan stijlen met eigenwijze flows

Het is eindelijk zover; na zes jaar wachten is 21 Savage er met een nieuw soloalbum. Hoewel hij regelmatig samenwerkt met grote…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Playboi Carti - "BACKR00MS" (feat. Travis Scott)

Wordt 2024 het jaar waarin Playboi Carti eindelijk I Am Music uitbrengt? De Opium-leader is inmiddels al zoiets als een cultfiguur die met…
AlbumsRecensies

Drake - For All The Dogs (★★★): Een dobermann met een zachte pels

Wanneer de grootste naam uit de hiphop-scene een nieuw album dropt, zit er maar een ding op: alles aan de kant gooien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.