Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SZA – “Love Galore” ft. Travis Scott

We blijven maar wachten op SZA haar nieuw album CTRL, dat volgens de laatste berichten deze zomer zal uitkomen. Drie maanden geleden bracht ze al de single “Drew Barrymore” uit en performde ze die op een indrukwekkende manier live bij Jimmy Kimmel. Nu is er alweer een veelbelovende single en daarvoor wist ze niemand minder dan Travis Scott te strikken.

In januari bracht SZA het nummer “Love Galore” al eens live in een club in New York, maar het bleef wachten op de officiële versie van de song. Gisteren was het dan eindelijk zover, en SZA en Travis doen er maar meteen een sexy videoclip bovenop. Het nummer gaat over de verlangens naar een ex-geliefde, in de wetenschap dat ze eigenlijk beter verdient. Zowel het thema als de trage, sfeervolle flow van het nummer zijn typisch voor de R&B- en hiphopzangeres. De samenwerking met rapper Travis Scott klinkt overigens verrassend goed. Hun stemmen passen mooi samen en ook in de videoclip spat de chemie tussen de twee ervan af.

De verwachtingen voor CTRLworden naarmate de tijd verstrijkt meer en meer hooggespannen. SZA blijft trouw aan haar stijl en brengt nog steeds upbeat ballads, maar klinkt wel een pak volwassener en puurder sinds haar laatste EP Z. Laat die zomerse vibes maar komen!

Facebook / Twitter / Instagram / Youtube

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pharrell Williams & Travis Scott - "Down in Atlanta"

“Down in Atlanta” is de derde samenwerking tussen de Amerikaanse rapper Travis Scott en de Amerikaanse zanger Pharrell Williams, ook gekend als…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Chloe George - "Penny"

Elke nieuwe artiest die bij FADER onder contract staat, trekt automatisch onze aandacht, want met labelgenoten als Clairo, Slayyyter en Lewis Del…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SZA - "Shirt"

Sinds singer-songwriter SZA haar laatste album CTRL uitbracht in 2017, hebben fans niets anders gedaan dan aan haar voeten liggen smeken om…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.