Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single J. Bernardt – “On Fire”

De mensen in Leuven kregen gisteren de primeur en vandaag is het ook officieel, de eerste plaat van J. Bernardt verschijnt op 16 juni. Het zijproject van Jinte Deprez is al even bezig met shows doorheen het land dus een album kon niet uitblijven. Running Days krijgt het de naam en het volgt na singles zoals “Calm Down”, “Wicked Streets” en “The Other Man”.  Zowel zijn show in de AB als in Het Wilde Westen wist ons te overtuigen en een nummer dat er tijdens die shows uitstak, “On Fire”, is nu zijn nieuwste single.

De song begint met een subtiele gitaar en stille piano die al snel gevolg krijgt van de zwoele bariton van Jinte. Hij legt hiermee de basis van de melodie dat zo tegelijk zalft en doet uitkijken naar meer. Vurig klinkt de single zeker want het zou zomaar eens in de meeste slaapkamers kunnen afgespeeld worden. Een sensueel nummertje met een zwoele melodie die het vuur in iedereen aanwakkert. Ook de sexy gitaren en de uitbarstingen helpen hierbij. Op het eind krijgen we zelfs nog een hoge stem, die wat doet denken aan zijn Balthazar periode. Meer heeft J. Bernardt alweer niet nodig om te overtuigen, sterke man.

Twitter / Facebook

3437 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Boh Doran – “On Fire”

Boh Doran is een Amerikaanse zangeres die sinds 2015 actief is in de muziekindustrie en al heel wat verschillende petjes opzette. Zo…
FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste Belgische albums van het decennium (2010-2019)

België o België, wat zijn we zo’n muzikaal getalenteerd land. Dat wordt iedere dag duidelijk dankzij de leuke mails die we binnenkrijgen…
LiveRecensies

Balthazar @ Lotto Arena: Honger naar hits

Na een pauze van bijna drie jaar is Balthazar eindelijk terug om toe te geven aan onze smeekbeden. De band houdt tegenwoordig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.