Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Portland – “Pouring Rain”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Portland – “Pouring Rain”

De finale van Humo’s Rock Rally ligt ondertussen al een tijdje achter ons. Eén van de finalisten van de voorbije editie was Portland, de band rond frontman Jente Pironet. De groep behaalde geen podiumplaats, maar wist toch een deftige set af te leveren met enkele wondermooie nummers die ons zeker zijn bijgebleven. Eén van die nummers, “Pouring Rain”, brengt Portland nu uit als single.

Tijdens hun optreden op de finale van Humo’s Rock Rally was het “Pouring Rain”, dat er met hoofd en schouders bovenuit stak. Het lied wordt gekenmerkt door prachtige samenzang, minimalistisch gitaarspel en beats die het nummer aankleden met een dromerig jasje. Het nummer werd eerder al eens opgenomen, maar de band besloot om het lied opnieuw op te nemen, met succes. Sterke single!

Facebook

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop komt met donderdagnamen en Electric Callboy!

Zo goed als alle tickets voor Pukkelpop 2024 zijn intussen over de toonbank gegaan, dus kan de organisatie op haar dooie gemakje…
AlbumsRecensies

BETWEEN FRIENDS - garage sale (★★★): Elektronische heruitvinding

Een van de dingen waar die Covid-lockdowns wél goed voor waren, was de heropleving van bedroompop. Artiesten konden niet langer in de…
LiveRecensies

Portland @ Wilde Westen (De Kreun): Sprankelend ‘sensational’

Poëtische dreampop die vertrekt vanuit een melancholie die met donker en licht speelt, maar altijd de juiste snaar raakt; dat is Portland….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.