Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Portland – “Pouring Rain”

De finale van Humo’s Rock Rally ligt ondertussen al een tijdje achter ons. Eén van de finalisten van de voorbije editie was Portland, de band rond frontman Jente Pironet. De groep behaalde geen podiumplaats, maar wist toch een deftige set af te leveren met enkele wondermooie nummers die ons zeker zijn bijgebleven. Eén van die nummers, “Pouring Rain”, brengt Portland nu uit als single.

Tijdens hun optreden op de finale van Humo’s Rock Rally was het “Pouring Rain”, dat er met hoofd en schouders bovenuit stak. Het lied wordt gekenmerkt door prachtige samenzang, minimalistisch gitaarspel en beats die het nummer aankleden met een dromerig jasje. Het nummer werd eerder al eens opgenomen, maar de band besloot om het lied opnieuw op te nemen, met succes. Sterke single!

Facebook

26 april 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief